Priser

En god investering for miljøet og for din pengepung

Hvad koster et beplantet filteranlæg?

Nedenstående priser på det beplantede filteranlæg er materiale-pakker.

Din kloakmester kan give dig et samlet tilbud på etablering af beplantet filter, så hans egen arbejdstid, maskiner og materialer også er indregnet.

Se pris på et beplantet filter 5-10 PE her
Se pris på et beplantet filter 15 PE  og større her
Kontakt os hvis du skal have lavet et større anlæg, så vi kan lave et skræddersyet tilbud til dig, hvor alle forhold er indtænkt.

Du har også mulighed for at få en serviceaftale med os, hvor vi årligt kommer ud og gennemgår anlægget / tager en prøve af det rensede vand. Se mere her.

Ønsker du en udvidet serviceaftale, hvor al service er inkluderet til en fast pris, kan du se mere om vores All Inclusive aftale her.

Growing Trees

Når du køber et beplantet filter 5 PE kar, donerer Kilian Water ApS 5 træer til Growing Trees Network, som planter Folkeskove mange steder i Danmark.

Folkeskovene er med til at sikre rent drikkevand, giver mere natur og biodiversitet, skaber nye rekreative områder, producerer ilt og er med til at oplagre CO2.

Klik på logo for at læse mere.

Etableringsomkostninger og driftsomkostninger

Står du nu og her og skal have lavet din spildevandsrensning, er det naturligt at tænke på hvad det koster at få lavet. Lige nu. Men hvad med årene fremover ? Har du med i overvejelserne at det anlæg du etablerer, skal køre i mange år, og de årlige driftsomkostninger kan variere meget alt efter hvad du vælger at etablere. Se mere om driftsudgifter under rubrikken “Kør langt på literen”. Det beplantede filteranlæg har blandt andet et meget lavt strømforbrug sammenlignet med andre anlægstyper. Over en årrække kommer det til at gøre en forskel rent økonomisk, men det er naturligvis også en god fornemmelse bare at vide, at dit anlæg har et sparsomt resource-forbrug.

Kør langt på literen

Et beplantet filter er billig i drift. Set over en årrække er det derfor en løsning der giver dig en helt kontant fordel.

Graf over udgifter til investering og drift af forskellige typer spildevandsrensning.

Beregningsgrundlag for grafen kan findes her

Billig i drift

Du sparer penge på den lange bane med et beplantet filter. Et anlæg til spildevandsrensning er en udgift sammensat af omkostninger til etablering og driftsudgifter fordelt over årene.
Etableringsomkostningen er, som grafen viser, stort set ens ved de forskellige anlægstyper, men det beplantede filter er økonomisk interessant, fordi det er billig i drift og vedligeholdelse. Du får et anlæg der “kører lang på literen”.

  • Et beplantet filteranlæg med aktiv beluftning har et meget lavt strømforbrug på kun ca. 45 kWh/år/person.
  • Anlægget indeholder kun få tekniske dele; det er robust, og således er udgifter til reservedele på et minimum.
  • Du sparer kommunens spildevandsafgift.

Kilian Water ApS samarbejder altid med en lokal autoriseret kloakmester, efter dit valg, som står for alt kloakarbejde i forbindelse med etableringen af det beplantede filter. Det er derfor kloakmesteren der skal give tilbud på den samlede etablering af projektet.